Selecteer een pagina
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Hennep kan de wereld veranderen

juli 19 @ 19:00 - 22:00

€10

Barendrecht in verbinding

Een groep van verbinding waarbij iedereen welkom is.

   

Activiteit:

Hennep kan de wereld veranderen

Lezing en storytelling

Deze avond wordt aangeboden door Barendrecht in Verbinding en de Stichting Wonderful Green en wordt verzorgd door Monique Ravensberg. Zij heeft een manuscript voor een boek geschreven met de titel ’88 wonderlijke hennepverhalen’. Dit boek zoekt nog een uitgever.

Lezing

De avond start met het verhaal over de criminalisering van een wonderplant. Vanuit chronologische gebeurtenissen wordt inzicht gegeven in hoe industrie, kapitaal en overheden zich gezamenlijk hebben ingespannen om alles van deze plant wereldwijd in het wetboek van strafrecht te krijgen.

Proeverij

Na de lezing volgt een pauze met een proeverij. Hierin worden een hapje en een drankje van hennep aangeboden.

Storytelling

Na de pauze vertelt Monique 22 wonderlijke en uiteenlopende hennepverhalen. Hieruit wordt duidelijk dat hennep een grote rol kan spelen als oplossing in een duurzame en milieuvriendelijke wereld.

Laat je meenemen op reis in de wonderlijke wereld van de hennepplant…

De praktische informatie

Wanneer – Vrijdag 19 juli om 19:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur.

Waar – Op de zolderverdieping van Hospice de Liefde, Kapelburg 298 te Rotterdam. De ruimte is alleen van buitenaf bereikbaar via een metalen trap.

Kosten – 10 euro per persoon, contant bij binnenkomst te voldoen. Dit is inclusief koffie, thee en een proeverij van hennep.

Parkeren – Parkeren op het terrein van de hospice is niet toegestaan voor gebruikers van de zolderruimte. In de aanliggende woonwijk is het betaald parkeren. Er is wel vrije parkeergelegenheid bij het iets verderop gelegen restaurant Brasserie Vrijenburg.

Deelname is beperkt, graag aanmelden via info@barendrechtinverbinding.nl

Barendrecht in Verbinding      Monique Ravensberg – Lady Hemp Hospice de Liefde                    www.barendrechtinverbinding.nl  www.mrstar.design.nl              www.hospicedeliefde.nl

 

❤️🙏

 

Gegevens

Datum:
juli 19
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
€10